Janssen Biologics

Janssen breidt verder uit
Janssen breidt zijn kantoren op het Leiden Bio Science Park uit met dit nieuwe gebouw in de Kop van Leeuwenhoek. Janssen Biologics en Janssen Vaccines & Prevention hebben in dit gebouw 13.500 vierkante meter aan laboratoria tot hun beschikking.

Locatie

Informatie

Red Company ontwikkelt voor Janssen een hybride gebouw, dat innovatie en samenwerking stimuleert. De ruime, toekomstgerichte werkplekken zijn omgeven met faciliteiten zoals een ruim, licht atrium, een daktuin en een restaurant.

Om aan de wens van Janssen voor een geavanceerd, duurzaam en gezond gebouw te voldoen, zijn twee toonaangevende, internationale keurmerken geselecteerd om het gebouw te keuren: BREEAM voor duurzaamheid en WELL voor welzijn en gezondheid. De ambitie is een BREEAM Excellent en een WELL Gold certificaat te behalen.

De planning is dat Janssen het gebouw in de zomer van 2023 in gebruik neemt. 

Mei 2022
September 2022
Voltooid
  • Looptijd
    2021-2023
  • Type
    Life, Science & Health
  • Grondeigenaar
    Universiteit Leiden
  • Wegwerkzaamheden Deze werkzaamheden kunnen gevolgen hebben voor het verkeer in het omliggende gebied. Voor meer informatie daarover verwijzen wij naar de website Melvin via onderstaande button. Klik daar in de kaart op het vergrootglas om te zoeken naar het betreffende gebied.